Discobar met DJ en alle materiaal

Party DJs voor trouwfeest,
fuif, verjaardag, personeelsfeest
volgens jouw wensen !
70s, 80s, 90s en hedendaags, dansen tot in de vroege uurtjes !
Vele klantenreferenties...
Nog even geduld,
wij werken momenteel
aan een nieuwe website...
Bestellingen tot 23 december;
DJ en materiaal ALL-IN
vanaf 325 euro !

Materiaal

Hieronder tonen wij ons standaard materiaal, en ook wat optioneel door de klant kan worden gevraagd. Al het materiaal is degelijk, goed onderhouden en van goede kwaliteit.

Standaard Muziek Installatie

Het belangrijkste onderdeel is natuurlijk de muziekinstallatie. Al onze versterkers en boxen zijn van het merk LD-Systems en bevatten moderne technologie die geluidskwaliteit garandeert onder alle omstandigheden. Voor een kleine zaal volstaat 1 set Dave 12G3, voor grotere zalen (tot 300 pers) volstaan 2 sets. De OXID 12A gebruiken we bijvoorbeeld als extra ondersteuning in bijkomende ruimten. Al onze muziek wordt digitaal gespeeld, CDs gebruiken we slechts in uitzonderlijke gevallen. Voor elk toestel, component of kabeltje is een reserve voorzien zodat de impact van een eventueel technisch defect wordt geminimaliseerd.

Standaard Lichtinstallatie

Dit is de standaard lichtinstallatie die in elke prijsopgave is voorzien. Deze volstaat zonder problemen voor het vooropgestelde publiek. Centraal in onze lichtinstallatie staan de Showtec Cameleon LED spots die elke met hun 80W tot 400W (afhankelijk van de kleur) licht kunnen produceren. Met deze installatie zetten we binnen de kortste keren je zaal in de kleuren en het ritme van de muziek... Bijkomende lichteffecten zorgen nog voor accenten afhankelijk van de sfeer en de muziek van het moment.

Optioneel Inzetbaar Materiaal

Afhankelijk van specifieke noden van de locatie, of persoonlijke voorkeuren van de klant, bieden wij optioneel een aantal zaken aan welke je feest nog completer, fijner, onvergetelijker zullen maken. In sommige gevallen zal hiervoor een kleine meerprijs worden gevraagd. Vergeet dit materiaal niet te vermelden bij het aanvragen van een offerte, alhoewel deze achteraf in onderling overleg nog wel kan worden gewijzigd.