Discobar met de juiste muziek

Party DJs voor trouwfeest,
fuif, verjaardag, personeelsfeest
volgens jouw wensen !
70s, 80s, 90s en hedendaags, dansen tot in de vroege uurtjes !
Vele klantenreferenties...
Nog even geduld,
wij werken momenteel
aan een nieuwe website...
Bestellingen tot 23 december;
DJ en materiaal ALL-IN
vanaf 325 euro !

Onze Visie

OORSPRONG

Oprichter DJ Marc was reeds enkele jaren bezig met zijn hobby toen discobar Daddy4DJ in 2010 het levenslicht zag. Een jeugddroom werd werkelijkheid om als hobby mensen te gaan amuseren met muziek tijdens belangrijke feestmomenten in hun leven...

Al gauw evolueerde de eigen muziek- en lichtinstallatie tot kwalitatief materiaal voor feesten tot 300 gasten, ging de geselecteerde muziekcollectie over de 10.000 titels en werd deze website geboren... Wat je graag doet en met overgave uitvoert resulteert in geapprecieerde kwaliteit..., blijkt ook hier van toepassing aangezien het bestand van tevreden klanten groeit in de loop der jaren.

Ondertussen kwamen nog andere DJs in contact met Discobar Daddy4DJ, en werd begin 2015 besloten om met een aantal gelijkgestemde DJs te gaan samenwerken zodat het werk waar nodig kan worden gespreid en DJs elkaars back-up kunnen zijn in geval van nood.

WAT IS ONZE VISIE OP DJ-en ?

De juiste muziek, op het juiste moment en volgens de wensen van het publiek, is hetgeen wat centraal staat voor onze DJs. Elk feest is anders, elk publiek is anders, en de DJ zal aanvoelen welke muziek nodig is om jouw feest te laten evolueren van een rustig ontvangstmoment, over aanstekelijke ritmes tot gepaste ambiance muziek waar gasten nog lang zullen over praten... Een DJ die enkel "zijn eigen" muziek draait is dus taboe bij Discobar Daddy4DJ !

Verzoeknummers zijn geen probleem indien deze bevorderlijk zijn voor de sfeer op en naast de dansvloer... Uiteindelijk zal het steeds de DJ zijn die beslist of een verzoek zal worden gedraaid of niet. Daarvoor hopen wij op je begrip.

Alvorens je feest plaatsvindt, zijn wij ook ter beschikking om indien gewenst raad te geven omtrent het feestprogramma en de manier waarop de muziek mee zal zorgen voor een feestelijk geheel. Gezien onze ervaring over de jaren heen, hebben wij bijvoorbeeld tal van suggesties voor openingsdansen, intro van taart of dessertenbuffet, maar zorgen wij ook voor gepaste muziek tijdens receptie en/of maaltijd. Alle afspraken en info uitgewisseld ter voorbereiding van het feest, zullen duidelijk worden gedocumenteerd en gecommuniceerd zodat verrassingen worden vermeden !

ONZE DJs

Elk van de DJs die via Discobar Daddy4DJ worden voorgesteld ter ondersteuning van je feest, delen de hierboven geformuleerde visie omtrent de rol van de DJ en de manier waarop deze rol zal worden ingevuld... Elk van onze DJs zijn hobbyisten met een eigen ondernemingsnummer, Sabam licentie, evenals een legale muziekcollectie.

Hierbij een kort overzicht van ons team:

- DJ Marc : geboren in 1963, woont in Koningshooikt (Lier) en oprichter van Discobar Daddy4DJ. Hij is sinds 2010 actief als party-DJ, en draait graag op verjaardags- en trouwfeesten waar zowel muziek van 70s tot hedendaags aan bod komt. Muziek uit de 80s en 90s liggen hem nauw aan het hart, deze mixen met hedendaagse nummers vindt hij de max… Zijn doel voor elke party is het publiek mee te voeren in een muzikaal traject van sfeervolle ontvangst tot een onvergetelijke topper voor elk. Marc verzorgt ook het administratieve aspect van discobar Daddy4DJ.

- DJ Paul : geboren in 1959, woont in Wilrijk en ruim 25 jaar operationeel als enthousiaste party DJ. Hij heeft nog steeds de echte ouderwetse passie voor muziek, keer op keer, gaat hij graag de uitdaging aan om elk feestje tot een knaller te maken voor de klant, zijn gasten en natuurlijk ook voor hem zelf. Sleutel hiervoor is het aanvoelen van het publiek en zo de juiste muziek te draaien op het juiste moment. Paul is ruimdenkend voor alle muziekgenres maar beschouwt de muziek van de 70s als zijn specialiteit.

- DJ Hans : geboren in 1965, woont in Turnhout en ondertussen al 8 jaar bezig met DJ-en. Hij houdt er enorm van dat mensen zich kunnen amuseren, en wil daar graag een “klein” deel van uitmaken. Hij kan alle stijlen aan, maar draait het liefst feestmuziek (partyhits, schlagers en foute ambiance muziek), 80s, 90s, alle soorten rockmuziek en ook commerciële dance ! Hij “ziet” jong en oud in de zaal zitten en zorgt er voor dat ieder aan zijn trekken komt… en met een tevreden gevoel naar huis gaat. Hans heeft geen schrik van speciale opdrachten zoals kinderdisco of draaien voor een Indisch of Afrikaans publiek !

- DJ Karl : geboren in 1988, woont te Berlaar en is sinds 2004 bezig met DJ-en. Muziek is zijn passie… en hij houdt van feesten en ambiance maken… Achter de DJ booth weet hij deze zaken meesterlijk te combineren en maakt hij van elk feest een topper met een ruim spectrum van muziekgenres. Hij draait het liefst hedendaagse dansmuziek, van commercieel tot club muziek, van R&B, over house tot hardstyle. Karl is resident DJ in een danscafé en kaapte al prijzen weg in DJ-wedstrijden…

- DJ Nick : geboren in 1981, woont in Zoersel, als zoon van caféhouders kreeg hij de liefde voor muziek met de paplepel mee. Doorheen de jaren is de passie voor verschillende muziekstijlen alleen maar gegroeid en maakte hij de evolutie mee van LP over CD naar digitaal draaien... Ook Nick is een allround DJ, iemand die de sfeer van de eerste plaat tot de laatste erin houdt. Van dance, naar rap, van 90s naar hedendaags... Trouwfeesten zijn Nick zijn specialiteit, al draait hij even graag op een fuif, festival of in danscafé. Ook met speciale wensen kan je steeds terecht bij DJ Nick !

- DJ Wim : geboren in 1971 en woont in Berlaar-Heikant. Reeds als 20-er spendeerde hij zijn vrije tijd als DJ van de nachtprogrammatie van een vrije radio. Op zijn 40ste heeft Wim van DJ-en zijn bijberoep gemaakt. Hij is een all-round party DJ en speelt dus zowel op trouwfeesten, jubilea, verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten, party’s en fuiven … waar hij zowel 70’s, 80’s, 90’s, ’00 als schlagers, stappers en swings draait. Hij stelt zijn playlist samen volgens de wensen van de klant. De avond zelf speelt hij natuurlijk ook nog in op het publiek om iedereen een leuke, onvergetelijke avond te bezorgen!

Onze DJs zijn op veel soorten parties inzetbaar; op basis van je muziekvoorkeur, locatie en de beschikbaarheid zullen wij steeds de meest gepaste DJ aan jouw feest toewijzen.