• Bestellingen tot 11 december; DJ en materiaal ALL-IN vanaf 415 €
  • Flexibele reschedule mogelijk in geval van overmacht zoals Covid-19 regels
  • Professionele service, voordelige prijzen, veel reacties in ons Gastenboek...
  • 100% betrouwbaar, duidelijke afspraken, op ons kan je rekenen!
  • Ook ruim muziekaanbod 60s, 70s, 80s, 90s, Studio Brussel...

Jouw feedback

Wij zijn steeds geïnteresseerd in feedback over het geleverde werk. Laat gerust een berichtje na hier, op onze facebook pagina of geef ons een 5 ster op Google Review. Alvast bedankt !

Image

Feedback van anderen

Verj. 50j – 03/12/2022 - DJ Marc
Annick - Mechelen
Het was een supervette party. En dat kwam zeker ook door DJ Marc. Ik kreeg alleen maar complimenten over de muziek de hele avond en nacht door. We gingen dan ook helemaal los op de dansvloer. Net zoals ik het graag wou. Daddy4DJ is een aanrader, zowel vooraf als tijdens het feest zelf. Dikke merci!

Pensioen – 26/11/2022 - DJ Wim
Tilly & Eric - Herenthout
DJ Wim heeft de sfeer er in gebracht en er in gehouden. Er stonden steeds dansers op de dansvloer en dat was dus de bedoeling hè. Dank hiervoor !

Verj. 51j – 10/11/2022 - DJ Wim
Stephanie - Brasschaat
Ik kan niets anders dan positief zijn over de samenwerking met Marc en Wim. Wim heeft het perfect gedaan. Het dansgraage publiek wist hij steeds te blijven houden op de dansvloer. Hadden we eens een verzoekje, draaide hij dat ook gewoon. Zelf heb ik niets anders dan complimenten gekregen over het ganse feestje en daar hoort natuurlijk ook de DJ bij, wat het is den DJ die mee voor een goei feestje zorgt! Dikke dikke dikke merci en je mag er zeker van zijn, als ze vragen of ik ne goeie DJ weet, raad ik jullie direct aan. Ook voor in de toekomst, moest er nog eens iets georganiseerd worden, zal het terug met jullie zijn!

Verj. 60j – 04/11/2022 - DJ Marc
Ann - Duffel
Ik heb alleen maar positieve en leuke reacties gehad. Iedereen heeft er enorm van genoten en in de eerste plaats ikzelf. Het was top! Bedankt dat je er voor mij zo’n leuk feest van gemaakt hebt.

75-jaar SMIK – 23/09/2022 - DJ Wim
Organisatiecomitee 75-jaar SMIK Kasterlee
Heerlijke muzikale omlijsting t.g.v. het 75-jarig bestaan van onze school. Een echte retro-party zoals gevraagd. Ondanks de verschillende leeftijden (van 18 tot 75 j) is het DJ Wim wonderwel gelukt om voor elk wat wils te draaien!

Verj. 62j – 17/09/2022 - DJ Marc
Elly - OLV Waver
Supergoede ervaring met discobar daddy4dj! Alles verlopen zoals afgesproken! Ambiance verzekerd! Dj heeft zich prima aangepast aan het aanwezige publiek! Top! Bedankt! Zeker voor herhaling vatbaar!

Verj. 50j – 20/08/2022 - DJ Werner
Douglas - Putte
DJ Werner heeft het feest perfect begeleid! Het was niet altijd een gemakkelijk publiek maar heeft dat perfect aangepakt. Hij was goed uitgerust qua materiaal en bracht de juiste sfeer! Bedankt voor de dikke party! Hopelijk tot in de toekomst DJ Werner!

Trouwfeest – 20/08/2022 - DJ Marc
Ellen & Kevin - Mechelen
Het was GE-WEL-DIG! Wij hebben er echt enorm van genoten, de muziek was op en top in orde! Dit was echt exact wat wij wilden en wij hebben ons dan ook echt echt echt kei goed geamuseerd! We hebben heel veel complimenten gekregen over de goede muziek, echt een top-ervaring. Dikke merci om er zoiets fantastisch van te maken ! Wij maken zeker reclame 🙂

Verj. 60j & Jub 25j – 13/08/2022 - DJ Werner
Godelieve - Berlaar
60 jaar op pensioen en 25 jaar samen daar hoort een feestje bij. En uiteraard DJ Werner heeft er een top avond van gemaakt. Wij hebben enkel positieve reacties gekregen van onze gasten, de dansvloer stond dus altijd vol. Bedankt voor de geslaagde avond.👍

Trouwfeest – 23/07/2022 - DJ Marc
Danny & Nadine - Booischot
Wij hadden een fantastisch leuk trouwfeest waar discobar Daddy4DJ met name DJ Marc en Nancy er in zijn geslaagd om ons tot de laatste dans in de vroege uurtjes op de dansvloer te houden. Dank u daarvoor

Jub 50j & 2x 70j – 16/07/2022 - DJ Hans
Nathalie - Schriek
Hans heeft er een geweldig feestje van gemaakt! Communicatie vooraf met Marc was heel aangenaam en uitgebreid zodat ze een goed idee hadden van de soort muziek die gespeeld moest worden. Zeer open voor verzoekjes. Prijs heel correct. Voor een volgend feestje zal ik met veel plezier terug voor Daddy4DJ kiezen.

25ste jubileum – 15/07/2022 - DJ Wim
Geert & Nancy - Putte
Het was een hele aangename avond. Bij het opstarten verliep het vermenigvuldigen wat moeizaam, maar nadien perfect herpakt en muziek gedraaid dat de gasten leuk vonden. Het was een geslaagd feest !

30ste verjaardag – 02/07/2022 - DJ Nick
Eveline & Kenny - Rumst
Wij vonden het een hele leuke avond. Nick was een fijn persoon en hield rekening met onze wensen. We hadden 90's muziek gevraagd en dat werd ook gedraaid. Ook verzoeknummers werden allemaal gedraaid. In de 90's muziek zelf was er ook veel variatie, voor ieder wat wils. De gasten vonden het ook een heel leuk feestje. Nog eens bedankt voor de fijne avond!

Trouwfeest – 25/06/2022 - DJ Marc
Tessa & Floris - Brasschaat
Daddy4DJ was aanwezig op ons trouwfeest. Wat een Aanrader!!! Tijdens onze receptie en diner zorgden ze voor aangename sfeermuziek. Nadien barstte het feest los, van het ene aanstekelijke nummer in het andere en alle mogelijke gernes kwamen aan bod. Zelfs de regen deerde niet, iedereen ging los in het midden van de plensbuien (dus waarom ook niet "Raining Men"). Ambiance ten top! DJ Marc, enorm bedankt om van ons feest een onvergetelijk moment te maken!

Trouwfeest – 18/06/2022 - DJ Marc
Kevin & Liesa - Duffel
Dj Marc heeft er een geweldig trouwfeest van gemaakt. Volledig rekening houdende met onze persoonlijke voorkeuren die we aangaven tijdens een kort voorbereidingsgesprek, draaide hij achtergrondmuziek tijdens het eten om daarna het dansfeest geweldig in te zetten. Ondanks het zeer warme weer was de dansvloer toch goed gevuld, meer hoeven we niet te zeggen :-) Merci voor de geweldige avond!

Trouwfeest – 05/06/2022 - DJ Marc
Vital - Mechelen
Van harte bedankt om ons feest van muziek te voorzien. Onze gasten en wij zelf hebben er zeer van genoten. Het was tof om samen te zijn,bij te babbelen, lekker te eten & drinken en dan een avondje te dansen. Merci van ons allen.

3x verj. 40j – 21/05/2022 - DJ Marc
Els - Lint
Ik gaf met 2 andere vriendinnen een feestje voor onze 40ste verjaardag. We boekten daarvoor Marc van Daddy4DJ. Na een uitgebreide voorbereiding, waarin hij aan de hand van een vragenlijst peilde naar onze muziekvoorkeur, het soort feest en het soort publiek, wist hij er een supertof feestje van te maken met muziek voor elk wat wils. We zijn heel tevreden met het geleverde werk, aan een correcte prijs ook.

Sweet 16 – 23/04/2022 - DJ Karl
Lotte - Lier
Lotte heeft enorm genoten van het feest. Ik vind het fantastisch dat je er onmiddellijk in geslaagd bent om de juiste “vibes” in de ganse groep te krijgen. Uw enthousiasme en passie straalde onmiddellijk af op alle aanwezigen ! Super gedaan ! Bij een volgende gelegenheid weet ik zeker waar ik ga aankloppen ! Nogmaals dank en tot snel !

Trouwfeest – 16/04/2022 - DJ Wim
Tinne & Adam - Duffel
Last minute een DJ moeten zoeken voor ons trouwfeest, en ik had er direct vertrouwen in. Onze DJ had heel goed begrepen welke sfeer we wouden creeeren (verlichting, muziek, on request). Al onze genodigden en wijzelf hebben een onvergetelijke nacht gehad met veel ambiance, heup en swing-moves. Bedankt!

50ste verj. – 19/02/2022 - DJ Marc
Inge - Kontich
Wat een feest...19/2/22, we mogen weer ! DJ Marc had er duidelijk zin in en heeft een spetterende muziekset gespeeld, helemaal zoals gehoopt. De dansvloer stond steeds vol, verschillende stijlen gedurende de avond, voor elk wat wils. TOP

30ste verj. – 13/11/2021 - DJ Marc
Sam & Marijke - Itegem
Superleuk feestje, er werd rekening gehouden met onze eigen voorkeuren en genres, voor alle leeftijdsgroepen aanwezig. Verzoeknummers zijn ook geen enkel probleem.

50ste verj. – 15/02/2020 - DJ Marc
Nadine & Micha - Rijmenam
Duidelijke communicatie, zeer bekwaam en creatief in het mee- en bedenken! Topfeestje dankzij topdj! Dankjewel Marc en Nancy!

50ste verj. – 07/02/2020 - DJ Hans
Mario - Merksplas
Zeer fijn verjaardagsfeestje gehad! Hans kreeg iedereen - van jong tot minder jong - wel op de dansvloer. De dj hield niet alleen goed rekening met mijn persoonlijke verzoekjes, er was nog voldoende ruimte voor 'foute hints' van de gasten.;-) Achteraf dan ook veel complimenten gehad over de ambiance!

Trouwfeest – 01/02/2020 - DJ Wim
Michaël & Kurt - Mechelen
01/02/2020, onze trouwdag, was een dag om nooit te vergeten...een dag gevuld met liefde, vrienden, familie. Vanaf het diner werd ons feest compleet gemaakt mede dankzij DJ Wim. Hoe een kleine feestruimte zo groots in ambiance kan zijn. Wim wist precies wat voor publiek hij voor zich had en wist direct na het diner al iedereen de dansvloer op te krijgen (waardoor we de openingsdans gewoon wat later op de avond hebben ingezet). Kortom een spontane en fantastische avond waarvoor de Wim enorm dankbaar zijn. Een dikke merci en misschien tot een volgend feestje. Warme groeten, Michaël & Kurt

Pensioenfeest – 25/01/2020 - DJ Marc
Erwin - Rumst
Ik heb zeker genoten van het feest. Heb niet anders dan positieve reacties gekregen. Je set was af; dat is muziek in orde, geluidskwaliteit was zeer goed, belichting sfeervol (kwamen veel goede commentaren op). Wat wil je nog meer. Dank je voor alles ,en in de toekomst zal ik zeker nog een beroep doen op jullie!

40ste verj. – 02/11/2019 - DJ Nick
Maarten en Vanessa - Schilde
beste dj marc & dj nick, bedankt voor deze leuke en fijne avond /nacht iedereen heeft zich heel erg geamuseerd en heel veel goede en positieve commentaar met heel goede muziek tot misschien op het volgend feestje

2x 40ste en 60ste verj. – 05/10/2019 - DJ Marc
Sarah, Diëgo en Christine - Hemiksem
Topfeest gehad dankzij de goede muziek, de sfeer zat er direct in, daddy4dj is dé keuze ook voor een 'foute' party!

50ste jubileum – 28/09/2019 - DJ Wim
Edgard & Chris - Sint-Niklaas
We moesten in augustus nog allerijl op zoek naar een nieuwe DJ omdat diegene waarmee we een akkoord hadden plots gestopt was met zijn job om gezondheidsredenen. We kwamen terecht bij Daddy4DJ en op 28 september 2019 heeft de DJ er een knaller van een feest van gemaakt. Na korte maar professionele contacten, werd voor ons gouden huwelijksjubileum DJWim aangewezen. Die heeft er voor ons en alle genodigden (60 personen) een topavond/nacht van gemaakt, met een steeds gevulde dansvloer. En dat laatste dat zegt alles over DJWim. Meer laurier kan er op die krans niet op.

10de jubileum – 21/09/2019 - DJ Karl
Karen & Luc - Herent
DJ Karl heeft van ons houten jubileum een echt feest gemaakt, met respect voor onze keuzes! bedankt

Trouwfeest – 21/09/2019 - DJ Nick
Ellen & Ralph - Lier
Beste Marc en Nick, wij hebben genoten, van begin tot einde! Het was een knalfeestje! Jammer dat ik maar één keer trouw in mijn leven. De reacties van de gasten achteraf waren zeer positief. Ook al waren er voor de start van het feest wat technische problemen, Nick rende voor zijn leven om alles klaar te krijgen...and he did! Heel erg bedankt beide en misschien tot het volgende feestje

Trouwfeest – 21/09/2019 - DJ Wim
Vincent & Tess - Geel
Wij hebben een fantastisch trouwfeest gehad en zijn heel tevreden over DJ Wim. Onze dansvloer heeft van het begin tot het einde vol gestaan en er werd rekening gehouden met onze muziekvoorkeuren. We hebben ook veel positieve reacties gekregen van onze gasten. Communicatie verliep vlot.

Trouwfeest – 14/09/2019 - DJ Marc
Philippe & Zarah - Antwerpen
Absoluut topfeest! Wij hadden na een aangenaam inleidend gesprek een playlist doorgegeven ter inspiratie. Marc had de moeite genomen om nummer per nummer door deze (grote) lijst te gaan en aan te duiden welke nummers beschikbaar waren en een idee te vormen wat we in gedachten hadden. Dit zorgde ervoor dat voor ons de perfecte muziek gedraaid werd op het juiste moment, perfect aansluitend op het publiek wat zorgde voor een absoluut topfeest! Bedankt!

50ste verjaardag – 07/09/2019 - DJ Nick
Kathleen - Sint Katelijne Waver
Wij hadden zaterdag een feestje om nog lang van na te genieten. Nick heeft dit zeer goed gedaan! Hij wist de sfeer en ambiance in de tent brengen. Jong en oud waren zeer enthousiast. Er werd rekening gehouden met mijn vooraf ingediende playlist en het contact verliep zeer vlot en heel correct. Bedankt, Nick!

40ste jubileum – 31/08/2019 - DJ Marc
Luc & Hilde - Wilrijk
We zijn zeer tevreden over Daddy4dj. De communicatie en de afspraken verliepen heel vlot en correct. De achtergrondmuziek bij onthaal en eten was prima. De dansvloer was nadien altijd goed gevuld door jong en oud, ook bij muziek uit de jaren 70. Precies dat wat we gewenst en gehoopt hadden. Bedankt Marc!

40ste verjaardag – 23/08/2019 - DJ Wim
Anne - Mijlstraat
Daddy4DJ is heel professioneel en betrouwbaar. Alle afspraken worden op tijd en stond gemaakt en bevestigd. Vriendelijke mensen. DJ Wim heeft rekening gehouden met de doorgegeven wensen en heeft ingespeeld op het publiek. Er werd gedanst door zowel jong als oud(er). De gastvrouw en de gasten zijn heel tevreden. Aanrader. Geslaagd feestje!

30ste huwelijksjubileum – 26/07/2019 - DJ Wim
Koen & Nadine - Lier
- prima communicatie omtrent reservatie en met de toegewezen DJ Wim
- DJ speelde goed in op het warme weer; achtergrondmuziek ook voor gasten die buiten stonden
- de uplighters gaven het zaaltje een extra feestmood
- de jongere generatie (30 tot 40 jarigen) vonden het muziekgenre dat gespeeld werd top
- rockmuziek voor het iets oudere rockpubliek (tot 60 jaar) en nogal wat nummers van onze playlist hadden we liever wat vroeger gehoord
- hoe dan ook een geslaagd feestje; ondanks extreem warme temperaturen heeft iedereen zich vermaakt

Trouwfeest – 20/07/2019 - DJ Marc
Jorn & Tine - Putte
Voelde perfect aan welke muziek moest gedraaid worden om het feest op gang te brengen. Aanrader.

65ste verjaardag – 06/07/2019 - DJ Wim
Guido - Wespelare
Iedereen was zeker tevreden over dj Wim,hij heeft verzoeken gespeeld,heeft verschillende danskeuzes gespeeld,er was tot/met 2u 's nachts ambiance; dus het was "fantastisch"!

Trouwfeest – 29/06/2019 - DJ Wim
Justus & Nathalie - Kapellen
Wij hebben een enorm leuk feest gehad dankzij dj Wim. Niet alleen het avondfeest maar ook de ceremonie heeft hij fantastisch verzorgd. Wij raden jullie zeker aan en contacteren jullie graag terug moesten we nog eens feestje organiseren. Bedankt voor alles!

Trouwfeest – 25/05/2019 - DJ Marc
Jan-pieter & Anita - Wiekevorst
Onze Dj Marc en zijn vrouw Nancy, hebben gezorgd voor een goed feest. Goede muziek en een volle dansvloer. We hebben veel positieve reacties gehad van onze gasten. Het was een trouwfeest om nooit te vergeten. Alles verliep vlot. Zeker een aanrader.

18de verj – 04/05/2019 - DJ Karl
Esther - Heist 0/D Berg
Jullie hebben ervoor gezorgd dat de surprise party voor de 18 de verjaardag van mijn kleindochter een onvergetelijke avond is geworden! De dj bracht de sfeer er direct in waardoor er gedanst en plezier gemaakt werd tot in de vroege uurtjes. Voor mijn kleindochter een avond om nooit meer te vergeten! Bedankt voor de goede service en zeer geslaagde surprise party!! Dit is absoluut voor herhaling vatbaar.

25ste jub. – 30/03/2019 - DJ Wim
Suzy & Chris - Lier
Een feestje gehad voor onze 25ste huwelijsverjaardag. We hadden DJ Wim. Zowel wij als onze gasten waren zeer tevreden. Met onze voorkeur van muziek werd absoluut rekening gehouden. Als wij in de toekomst nog eens een feestje hebben of ik kan jullie ergens aanbevelen zal ik dat zeker doen! Een echte aanrader!

Nieuwjaarsfeest gemeente Duffel – 18/01/2019 - DJ Marc en DJ Paul
Geert - Duffel
Puike prestatie! Dankzij Discobar Daddy4DJ kregen we een knaller van een personeelsfeest! Professioneel, goeie klank, het uitlichten van de zaal was top, vlotte samenwerking, vlotte communicatie, ... +++aanrader!

50ste verj – 19/01/2019 - DJ Wim
Sandra - Itegem
Wat een ervaring! Super professionele dj die er voor gezorgd heeft dat het een topfeestje werd. Hij voelde heel goed aan wat werkte en wat niet op ons feest. Zeer goede communicatie, heel professioneel uitgerust en super voorbereid!!!! Top!

60ste verj. – 11/01/2019 - DJ Marc
Martine - Duffel
Mijn verjaardagfeest was een topper !!! De muziek was geweldig en er is gedanst dat de pannen van het dak vlogen en de dansvloer stoomde !!! Merci Marc voor alles !

Oudejaarsavond – 31/12/2018 - DJ Marc
De Roygaerden - Begijnendijk
Als u een DJ nodig hebt voor uw feest, zijn dit de geschikte mensen ! Stipt, en zorgen voor de juiste sfeer, ongeacht het publiek. Top ! Wij werken er graag mee samen.

50ste jub. – 08/12/2018 - DJ Marc
Johan & Maria - Lier
We hebben een geweldig feest gehad mede dankzij dj Marc die voor de ambiance zorgde en die was super. Bedankt Marc en Nancy

50ste verj – 08/12/2018 - DJ Wim
Bart - Edegem
We hebben een zalige dansavond beleefd, de dansvloer stond bijna altijd vol

Kreeftenfestijn – 24/11/2018 - DJ Marc
Lions Club Antwerpen Elsdonk - Lier
Wij zijn zeer tevreden over de muziek van gisterenavond proficiat. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en zullen u zeker opnieuw contacteren voor ons volgend kreeftenfestijn!

50ste verj – 17/11/2018 - DJ Wim
Wilfried - Aartselaar
Het is een geslaagd feestje geweest. Iedereen heeft zich geamuseerd en ik heb vele goede reacties gekregen. Hoewel het geen dansbende is hebben we toch goed gedanst. Het moeilijkste was dus om ze op gang te krijgen. Dat is gelukt met het verjaardagslied. Misschien hadden we dat nog net iets langer moeten laten duren zodat er meer mensen al effectief op de dansvloer zouden staan, maar het heeft gewerkt. Ik ben in ieder geval zeer tevreden. Wat ik zeker als positief heb ervaren is de inschatting van het moment. Wim heeft b.v. bij het echt starten van het dansgedeelte gevraagd om de lichten wat te dimmen. Gelijkaardig was er een gepaste intro voor het dessertbuffet. Het was niet de gemakkelijkste groep voor een dansfeestje, maar het was alleszins zeer geslaagd en ik ben zeer tevreden. Bedankt en succes op jullie volgende feestjes!

Trouwfeest – 16/11/2018 - DJ Nick
Veerle en Stijn - Belsele
Wij hebben heel erg genoten van het trouwfeest, en het is laat (vroeg) geworden. Dit zeker ook dankzij DJ Nick. Hij heeft dat fantastisch gedaan. Hij heeft de mensen van het begin af aan op de dansvloer gekregen. Hij heeft echt naar onze muzikale voorkeuren geluisterd en heeft ook verzoeknummers ertussen geschoven. De verlichting was heel goed geplaatst zodat er een gezellige sfeer gecreëerd werd. En vooral: Nick is een toffe, vriendelijke correcte persoon. Wij waren zeer tevreden. Het klikte goed! Ik heb een kaartje gevraagd voor in geval wij nog eens een feest organiseren of om aan andere mensen door te geven. Bedankt voor de toffe samenwerking ! Carine en Ludo.

Pensioenfeest – 25/08/2018 - DJ Marc
Betty - Berlaar
Leuke dansavond gehad. Iedereen was vol lof over de muziekkeuze. Jullie hadden een goede inschatting om de genodigden op de dansvloer te houden. Hartelijk dank.

Trouwfeest – 28/07/2018 - DJ Marc
Katleen en Bart - Wolfsdonk
Bedankt Marc en Nancy om van onze trouwfuif een geweldig feestje te maken! De dansvloer was gevuld van begin tot einde. Jullie waren TOP! En daarbovenop nog eens supersympathieke mensen ook!

Trouwfeest – 07/07/2018 - DJ Nick
Steven - Diest
Het was een geweldig feest, de gasten hebben hun allemaal super goed geamuseerd, en over dj Nick niks dan goede woorden. Iedereen vond het een goede dj die inspeelde op het volk. Als wij of iemand anders ooit nog een dj nodig hebben, zullen we jullie zeker aanraden.

Sweet 16 – 19/05/2018 - DJ Karl
Tania - Heist 0/D Berg
Fantastische avond beleefd voor sweet 16 van dochter. Perfecte avond dankzij DJ Karl, heeft zich fantastisch aangepast aan de wensen van de aanwezigen ! Bedankt !

Trouwfeest – 11/05/2018 - DJ Marc
Robin en Taya - Broechem
We kunnen het eigenlijk heel eenvoudig samenvatten: de volgende ochtend kregen we berichten als "goe feestje!" en dat tesamen met een verlenging die we niet echt verwacht hadden zegt genoeg denk ik! De dj had duidelijk de juiste schijfjes klaarstaan!

50ste verj – 01/04/2018 - DJ Hans
Katia - Hulshout
Voor de tweede maal Daddy4dj gereserveerd en al was het een andere DJ ook dit keer weer een geweldige service. De party was een succes en DJ Hans heeft het doen knallen. Bedankt om mijn 50e verjaardag zo mooi te hebben gemaakt.

21ste en 50ste verj – 24/03/2018 - DJ Nick
Johan en Kato - Deurne
Een feest voor een 21ste en een 50ste verjaardag, niet altijd evident om overeen te komen qua muziekstijl. Maar DJ Nick heeft dit zeker supergoed gedaan! Hij nam de tijd om met ons alles voor te bereiden zodat wij ons de avond zelf nergens meer zorgen over moesten maken wat betreft de muziek. De avond zelf wisselde hij tussen wat meer hedendaagse muziek en muziek van de jaren 80-90 en zo heeft iedereen van het feest kunnen genieten. MERCI!

45ste verj – 24/03/2018 - DJ Paul
An - Kasterlee
Wij hebben mogen genieten van een fantastisch verjaardagsfeestje met DJ Paul en 80s-90s en hedendaagse muziek. De sfeer/ ambiance was top en er werd uitvoerig gedanst. Iedereen was tevreden en voldaan. Wij denken bij een volgend feestje terug aan jullie. Bedankt DJ Paul!

40ste verj – 19/01/2018 - DJ Paul
Wendy - Sint-Katelijne Waver
Mijn man had voor mijn verjaardag een fantastisch verrassingsfeestje georganiseerd. En dit met een top DJ! Zowel wij als onze gasten deelden deze mening. De ambiance zat er absoluut voor de volle 100% in!

Jub. 10j – 29/12/2017 - DJ Paul
Sharon en Bart - Heffen
DJ Paul geboekt voor ons 10-jarig huwelijksjubileum. Puike en grondige voorbereiding. Goed overleg vooraf. Zowel wijzelf als onze gasten zijn heel tevreden over de geleverde prestatie! Bedankt!!

60ste verj – 16/12/2017 - DJ Marc
Marc - Lier
Feestje op 16/12/2017 dik in orde dankzij Daddy4DJ. Aanrader voor iedereen die wil feesten. De vrienden hadden veel positieve reacties. Bedankt DJ Marc, alles verlopen via duidelijke afspraken. Topper !

Jub. 25j – 18/11/2017 - DJ Marc
Frank en Lut - Lier
Iedereen heeft er van genoten! We hadden op voorhand een lijstje met onze favoriete jaren 80 nummers ingestuurd en onze wensen met de DJ besproken. Tijdens het feest heeft de DJ ze op het juiste moment aan bod laten komen en voor een goede sfeer gezorgd. Bedankt Marc en Nancy en tot een volgende gelegenheid!!

60ste verj – 28/10/2017 - DJ Paul
Sara - Antwerpen
Dankuwel DJ Paul voor de fijne muziek! We kregen veel positieve reacties over het feest. DJ Paul is erg betrokken, en doet meer dan enkel zijn 'taak' uitvoeren.

Trouwfeest – 02/09/2017 - DJ Marc
Steven en Yentl - Zoersel
Ons trouwfeest was mede dankzij DJ Marc een TOPfeest! Muziek die inspeelde op de wensen van de aanwezige gasten. Bedankt om onze dag zo geslaagd te maken. De dansvloer is geen moment leeg geweest.

Trouwfeest – 07/07/2017 - DJ Paul
Tim en Christel - Heist O/D Berg
Net terug van huwelijksreis en iedereen die we nu zien spreekt over een geslaagd trouwfeest. DJ Paul is een rustige DJ die zich op de achtergrond houdt, maar de muziek des te meer laat spreken. De juiste belichting tijdens de openingsdans, alle verzoeknummers werden gespeeld en de dansvloer was de ganse avond gevuld. Alle vooraf gemaakte afspraken werden nagekomen. Bedankt om er mee voor te zorgen dat ons feest echt leuk was.

50ste verj. – 17/06/2017 - DJ Hans
Bieke en Eddy - Turnhout
Was een super feestje ambiance volop al waren het geen dansers. Hans bedankt voor de toffe avond, mede door jou is het geslaagd. Toch fijn dat we echt op jullie konden rekenen. Bedankt Bieke en Eddy.

Familiefeest 90ste verj. – 03/06/2017 - DJ Marc
Peggy en Bert - Beerzel
Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van de mooie momenten van dit onvergetelijke verjaardagsfeest, en hebben genoten van een fijne avond met sfeervolle muziek en een goede DJ. Bedankt !

Clubfeest Korfbal – 11/03/2017 - DJ Marc
Marc - Berchem
Hey Marc, het was een prima avond met zeer goede muziek, er waren verschillende stijve benen van het dansen. we zullen je zeker vragen voor onze volgende activiteiten. bedankt voor de goede zorgen, en de mooie lichtshow...

21ste en 50ste verj. – 18/02/2017 - DJ Karl
Micheline - Schoten
Weer een superfeestje zoals verwacht ! Iedereen vol lof over de sfeer ! Mercikes nog eens... !

40ste verj. – 17/12/2016 - DJ Paul
Michelle - Broechem
DJ Paul bedankt voor de toffe avond. Hij is voorbij gevlogen. Heb veel positieve reacties gekregen over jou en de muziek. Ook de organisatie en afspraken liep heel vlot. Als er nog eens een feestje komt denk ik in de eerste plaatst aan jullie. Bedankt

50ste verj. – 17/12/2016 - DJ Marc
Suzy - Heist O/D Berg
Ongelooflijk positieve reacties kreeg ik over mijn feest en mijn topdj. Echt toffe muziek! Fijn dat je een echt voorbereidend onderzoek hebt gedaan naar de fuif, het gezelschap en de muziek. Je was dan ook wel een heel vriendelijke en aangename man met een lieve assistente! Je keek niet raar op als er ineens iets tussen kwam met micro of accordeon op mijn foute party. Dat geeft absoluut een fijn vertrouwensgevoel. Tof! Hopelijk ben je bij de volgende party zeker beschikbaar, Marc!! Je bent top! Aanrader!!!

60ste verj – 16/12/2016 - DJ Marc
Sonja - Borsbeek
Heb nog steeds mooie herinneringen aan mijn feestje vorig jaar... iedereen heeft zich enorm geamuseerd mede dankzij de DJ natuurlijk :-)

Benefiet – 11/11/2016 - DJ Paul en DJ Marc
Veerle - Nieuwmoer
Dank je wel voor het goede werk dat je afgelopen weekend geleverd hebt... Er is veel gedanst, dus super !

50ste verj. – 15/10/2016 - DJ Hans
Myriam en Pascale - 's Gravenwezel
DJ Hans, bedankt voor een supergeslaagde verjaardagsfuif! De muziek was echt op maat van de gasten en voor ieder wat wils. Super! En ook voor de organisatie en afspraken op voorhand heb ik enkel lof. Tot een volgend feestje!

60ste verj. – 14/10/2016 - DJ Paul
Nicky - Zonderschot
DJ Paul bedankt voor een mede door jouw geslaagde verjaardagsparty. Alle gasten vonden jouw muziek super. Er is zelfs een collega die jouw gegevens heeft gevraagd voor haar feest in december. Tot een volgende keer!

Huwelijksparty – 14/10/2016 - DJ Hans
Andy en Sofie - Oud Turnhout
Wij hadden een DJ om U tegen te zeggen!! DJ Hans is een echte topper, ambiance verzekerd. Alles gebeurde in overleg met ons. Wij zijn meer dan overtuigd in zijn vak. Kies voor Daddy DJ...en vraag naar Hans!!! Mvg, Sofie en Andy.

50ste verj. – 07/10/2016 - DJ Paul
Katia - Sint Katelijne Waver
Geweldige party met fantastische DJ. Veel goede commentaar van de gasten gekregen. Een aanrader !

Trouwfeest – 01/10/2016 - DJ Hans
Dave en Christina - Vlimmeren
Het was in 1 woord gewoon FANTASTISCH. Supervriendelijk man aan de telefoon. En een geweldige dj. Hebben alleen maar lovende commentaren gekregen over ons feest. En dat is zeker voor het grootste deel te danken aan dj hans. Hij stond zelfs op een gegeven moment mee op de dansvloer. Om ons een dans te leren die wij nog niet kenden. Geweldig gewoon. Als we nog is een feest hebben willen we het zeker terug via daddy4dj doen.

Trouwfeest – 20/08/2016 - DJ Marc
Dan en Tara - Lier
Het was een topfeest, wij hebben er echt van genoten!! Bedankt voor de goeie muziek om de sfeer erin te houden!

Trouwfeest – 06/08/2016 - DJ Karl
Pieter en Wendy - Grasheide
Een zeer geslaagd trouwfeest met een dj die onze gevraagde liedjes mooi draaide. Alles was zeer goed voorbereid, het contact verliep vlot, goed materiaal bij, ... Vele positieve reacties gekregen. Zeker een aanrader!

Trouwfeest – 20/07/2016 - DJ Paul
Wesley en Kathy - Hulshout
Het feest was uitstekend dankzij jullie dj. Onze fotograaf was verrast toen ze zei dat ze jullie aanraadde en ik zei dat jullie reeds bezig waren, dus zeker een compliment voor jullie. Doe zo verder zou ik zeggen. Ik houd jullie gegevens zeker bij voor het volgende feest.

Trouwfeest – 08/07/2016 - DJ Paul
Cynthia en Geert - Lier
Nogmaals bedankt voor de fantastische avond, niks dan positieve reacties gekregen dus wij zijn super tevreden!

Trouwfeest – 25/06/2016 - DJ Marc
Rudy en Johanna - Rijmenam
Beste Marc, We zijn zo blij met jouw muziekkeuze, je voelde de sfeer zeer goed aan !!! Wij hebben ook veel complimentjes gehad over onze keuze van DJ ! Wat wij ten zeerste op prijs stellen is de zeer professionele aanpak en opvolging van jou ! Ook heb je heel goed de controle gehad over beide muziekinstallaties, zowel in de tent als op de dansvloer !

50ste verj. – 25/06/2016 - DJ Hans
Sharon - Turnhout
De eerste contacten verliepen telkens vlot; enthousiaste, aangename mensen om mee samen te werken, de avond zelf was helemaal top ! DJ Hans (her)kende het publiek meteen en heeft de ganse avond voor een overvolle dansvloer gezorgd ! Merci Hans! TOP !

Trouwfeest – 11/06/2016 - DJ Marc
Sam en Nick - Hoboken
Bedankt Dj Marc ! Onze dansvloer stond altijd vol en u hebt geluisterd naar onze wensen. Iedereen heeft zich vermaakt en goed gedanst. Een aanrader !

Trouwfeest – 28/05/2016 - DJ Marc
Yannick en Joke - Herenthout
Daddy4dj heeft ons een onvergetelijk trouwfeest bezorgd! Heel professionele en sympathieke aanpak, met een persoonlijk gesprek thuis waar duidelijke afspraken gemaakt werden, en muziek afgestemd op het publiek en onze eigen smaak. De avond zelf was alles tot in de puntjes voorbereid en verzorgd en het feest verliep dan ook vlekkeloos. Veel sfeer op de dansvloer! Absolute aanrader.

Trouwfeest – 21/05/2016 - DJ Marc
Jef en Veerle - Booischot
Bedankt DJ Marc, door jou was de dansvloer altijd goed vol. Wij en onze gasten hebben ons goed geamuseerd op ons trouwfeest!

Trouwfeest – 20/05/2016 - DJ Paul
Natalie en Alexandre - Tremelo
DJ Paul heeft ervoor gezorgd dat al onze gasten van jong tot oud op de dansvloer stonden. De communicatie vooraf verliep heel vlot en professioneel en ook de avond zelf stond DJ Paul steeds klaar om onze verzoekjes en die van onze gasten te vervullen. Wij willen hem dan ook heel erg bedanken om van ons dansfeest een absolute knaller te maken !

40ste jub – 07/05/2016 - DJ Paul
Maria en Maurits - Beerzel
Een onvergetelijk muzikaal feest dankzij een top Dj die met gevoel voor muziek én mensen ons een superfeest gaf, en iedereen blij en dansend kreeg. DJ Paul is de goeie keuze, niet twijfelen !

35ste jub – 07/05/2016 - DJ Marc
Nadia en J-C - Kortenberg
Bedankt DJ Marc om van ons feest een feest te maken!

50ste verj. – 30/04/2016 - DJ Karl
Katy - Koningshooikt
Super tof feest, DJ Karl draaide echt de muziek van mijn playlist. Bijna de ganse avond een volle dansvloer :) TOP !

60ste verj. en pensioen – 23/04/2016 - DJ Marc
Lies - Kalmthout
zeer tevreden, goede muziek, dj past zich goed aan aan de wensen van de klant

50ste verj. – 15/04/2016 - DJ Marc
Christel - Lier
Mede dankzij de prachtige belichting en leuke muziek die DJ Marc draaide werd mijn 50 ste verjaardag onvergetelijk!!!!!! TOP !

40ste en 60ste verj. – 26/03/2016 - DJ Karl
Ann en Mia - Duffel
Karl zorgde voor een volle dansvloer, de hele avond lang tijdens onze 40+60 verjaardagsfuif ! Een absolute aanrader !

Bedrijfsfeest Transport Fransen – 23/01/2016 - DJ Karl
Yolanda - Putte
Wij waren reuze tevreden over de geleverde diensten van DJ Karl! Hij wist de kleine dansvloer toch een paar keer vol te krijgen. Ook verzoekjes waren geen probleem. We hebben niets dan goeds gehoord over zowel de muziek als het feestje. Prachtige voorbereiding trouwens - speciaal naar de lichten komen kijken en duidelijke afspraken - niets dan goeds te zeggen over jullie diensten. Nogmaals bedankt!

Clubfeest Kessel United – 16/01/2016 - DJ Karl
Anneke - Kessel
Hartelijk dank DJ Karl om van de eerste fuif van Kessel United een succes te maken! Iedereen was super content! We spreken al af voor de volgende fuif :))

21ste verjaardag – 12/12/2015 - DJ Karl
Angelique - Itegem
Dank jullie wel om ons verrassingsfeestje op 12/12/2015 mee tot een succes te maken. Er waren misschien weinig gasten maar dankzij onze DJ Karl is toch nog een knal feest geworden. Ook onze jarige was super content. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar !

50ste verjaardag – 05/12/2015 - DJ Marc
Christel - Koningshooikt
Bangelijk feestje !!!

50ste verjaardag – 07/11/2015 - DJ Marc
Martine - Duffel
Marc, je hebt uitstekend werk geleverd. Het was een superfeest met de muziek die we hadden gekozen. Top... En daarnaast heb je ons ook fantastisch geholpen bij onze last minute zoektocht naar een nieuwe zaal. Bedankt!

40ste verjaardag – 24/10/2015 - DJ Paul
Peter - Lier
Zeer goede DJ, super professioneel materiaal, goede mix van muziek. Echte aanrader!

Clubfeest – 17/10/2015 - DJ Marc
Kempische Aero Club - Weelde
Wat een feest ! Vanaf de eerste plaat zat de sfeer er goed in ! Bedankt Marc ! Tot volgend jaar !

Trouwfuif – 10/10/2015 - DJ Paul
Marleen en Nick - Stabroek
Ons huwelijksfeest was een topper door de geweldige muziek en ambiance van DJ Paul! Bedankt!

Trouwfeest – 03/10/2015 - DJ Paul
Nancy en Tina - Vlissingen
Heel erg tevreden over de goede service !!! Het was een onvergetelijk feest !

Trouwfeest – 25/09/2015 - DJ Hans
Mieke en Dieter - Kasterlee
Ons huwelijksfeest was super dankzij de ambiance DJ Hans! Gevarieerde muziek voor een divers publiek. Vooraf duidelijkheid en goede afspraken die goed werden opgevolgd.

Trouwfeest – 18/09/2015 - DJ Karl
Sophie en Joeri - Mechelen
Gisteren ons trouwfeest gehad met DJ Karl, wat een ambiance ! Enkel maar complimenten gehad over de goede muziek ! Bedankt om mee deze dag onvergetelijk te maken !

30ste en 50ste verjaardag – 22/08/2015 - DJ Paul
Evi en Chris - Weelde
Wij hebben een super feestje gehad dankzij DJ Paul. Hij heeft ons feestje af gemaak met zijn goed muziek!! Bedankt voor de goede zorgen. Zeker voor herhaling vatbaar, we gaan verder nog reclame maken voor jullie!!

30ste huwelijksjubileum – 22/08/2015 - DJ Marc
Chris en Guy - Deurne
Met dank aan DJ Marc, die voor een super geslaagde avond heeft gezorgd ! Zowel jong als oud waren zeer tevreden met de gedraaide muziek; Toppie en zeker voor herhaling vatbaar.

Trouwfuif – 15/08/2015 - DJ Karl
Jolien en Thomas - Waarloos
DJ Karl hielp mee om van onze trouwfuif een onvergetelijk feest te maken! Hij wist goed wat we wilden, maakte de perfecte overgangen en verzekerde zo de juiste sfeer op elk moment !

41ste verjaardag – 11/07/2015 - DJ Hans
Anke en Tom - Melsele
Bedankt DJ Hans voor een fantastisch feestje. Je voelde perfect aan wat wanneer te spelen en kon ons gevarieerd publiek enorm bekoren. Iedereen was dan ook laaiend enthousiast over je prestatie. Het feit dat je ook een zeer toffe en aangename man bent is mooi meegenomen. Wat voor mij een pluspunt was dat je alles in overleg deed. Alles van A tot Z was wat ik in gedachten had. Wij zijn zeer blij ! De volgende keer weet ik wie bellen !

Tuinfeest – 27/06/2015 - DJ Marc
Guy en Hilde - Koningshooikt
We hebben heel wat goede commentaren gekregen over de ambiance op ons feestje. Jouw aandeel daarin was bepalend. Mijn vrouw vond de muziek nu zelfs beter dan de vorige keer. Daarom nogmaals bedankt.

30ste verjaardag – 19/06/2015 - DJ Karl
Kevin S. - Stabroek
Karl en Sven hebben dat zeer goed gedaan! Zeer goeie commentaren gehad, uiteraard verwijs ik iedereen graag door naar uw website!

Trouwfeest – 06/06/2015 - DJ Marc
Dennis en Wendy - Aartselaar
Onze trouwfuif was van het begin tot het einde een groot succes dankzij Daddy4DJ (Marc) ook met onze wensen werd rekening gehouden. Er kwamen veel positieve reacties! De ambiance zat er de hele tijd goed in. Een echte aanrader !

Trouwfeest – 06/06/2015 - DJ Paul
Pieter en Chabely - Zandvliet
Het was super ! De dansvloer heeft heel het feest vol gasten gestaan ! Een goede feeling dj ! De nogal moeilijke muziekkeuze voor de openingsdans maar toch gevonden. Super huwelijk dansfeest...

30ste verjaardag en jubileum 5j – 30/05/2015 - DJ Hans
Lien en Bart - Zoersel
Voorbije weekend een nogal last minute feestje gehad... Goede DJ, hield rekening met het divers publiek, de playlist, verzoeken,... Iedereen heeft op de dansvloer gestaan (en zo hoort het ook)! Op voorhand was er zeer goed oveleg! Een aanrader !

60ste verjaardag – 30/05/2015 - DJ Paul
Greta V. - Koningshooikt
DJ Paul heeft van mijn verjaardagsfeestje een heel fijne avond gemaakt. Veel lof van de mensen gekregen over de goede muziek ! Nogmaals bedankt.

Trouwfeest – 29/05/2015 - DJ Marc
Bart en Annelies - Koningshooikt
Daddy4DJ....GEWELDIG GOED GEDAAN. Ons trouwfeest was een succes en dit alles staat en valt met de DJ. Echt bedankt

7j samen, 40ste verj. – 13/05/2015 - DJ Marc
Renild en Winny - Lier
Als verantwoordelijke van de feestzaal, kan ik alleen maar lof spreken... en onze feestvierders waren ook in de wolken... want een DJ is de dirigent van het volk ! Doe zo voort, en ik zal het niet nalaten om reklame te maken en aan te bevelen !

60ste verjaardag – 28/03/2015 - DJ Marc
Els N. - Winksele
Voor mijn 60ste verjaardag gaf ik een feest en was het voor mij noodzakelijk dat elke leeftijdsgroep zich kon vinden in de muziek, en jawel hoor het was een zeer geslaagde mix voor alle leeftijden. Mijn gasten konden nog met elkaar communiceren, wat ik zeer belangrijk vind, omdat het geluid van de muziek steeds werd aangepast aan het soort muziek dat er werd gespeeld. Aan alle wensen werd voldaan door DJ Marc. Iedereen sprak nadien vol lof over het feest, en mijn keuze voor discobar Daddy4DJ, die ik zeker aan iedereen zal aanraden voor het welslagen van een feest. Ik ben een zéér tevreden klant en daarom: "Twijfel niet en contacteer Daddy4DJ".

Trouwfeest – 28/03/2015 - DJ Paul
Nick en Evy - Zoersel
De hele avond volk op de dansvloer, en vele DJ complimenten in het gastenboek !

40ste verjaardag – 17/01/2015 - DJ Paul
Ann V. en Danny - Wilrijk
We zijn nog steeds aan het nagenieten van ons geslaagd feestje :-) De mensen willen dat we het volgend jaar overdoen… wie weet ! Nog eens bedankt voor de geweldige muziek. Je bent een hele goede DJ, veel positieve reacties gekregen ! Want de DJ bepaalt toch voor een groot stuk de sfeer het feest ! Het was TOP !

Oudejaarsavond – 31/12/2014
Jeremy C. - European & Oriental Wok Koningshooikt
Al 4 jaar onze vaste dj op oudjaar en zet zich voor 110% in. Een professionele dj die alles goed voorbereid van begin tot eind. Zorgt voor een goede sfeer en muziek waarbij jong en oud zich kan amuseren. Ik kan Daddy4DJ aan iedereen aanraden voor grote of kleine feesten.

50ste verjaardag – 08/11/2014
Mia C. en Jef S. – Schoten
Hierbij willen we Daddy4DJ ENORM HARD BEDANKEN om te komen spelen op het feestje van Mia van vorige zaterdag !! Vanaf het begin tot op het einde hebben onze gasten en wijzelf ons enorm geamuseerd !!! Commentaren van : eindelijk nog eens goede muziek op een feestje, voor iedereen wat wils, den dj is heel goed in het mixen van de muziek, kei goeien ambiance, er is heel veel gedanst, enz ... hebben we verschillende malen mogen horen. Kortom, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar ;-) Tevens is je professionele aanpak en kwalitatieve apparatuur méér dan een pluspunt, ook heb je veel van onze verzoeknummers gedraaid !! Nogmaals, van harte bedankt !!!!

40 en 45ste verjaardag – 04/10/2014
Louise N. en Kurt D.W. – Wiekevorst
Bedankt voor de geslaagde avond! Goede voorbereiding en duidelijke afspraken vooraf. Tijdens het feest werd vlot ingespeeld op ad hoc verzoeknummers. Jong en oud hebben gedanst en genoten; op en top ambiance!

Dans-café – 20/09/2014
Bananas – Lier
Daddy4DJ maakt deel uit van het DJ team van Café Bananas te Lier.

Trouwfeest – 16/08/2014
Sven H. en Carolien V. – Werchter
Op goed geluk kozen we voor Daddy DJ via internet, een goede gok bleek het! Hij zorgde voor een uitgebreide kennismaking, en een zeer goede voorbereiding van onze trouwfuif 16 augustus. Deze had een speciaal concept en Marc dacht mee over een mogelijke aanpak die avond. Muziekkeuzes werden gerespecteerd, verzoeknummers werden gedraaid, en hij hield rekening met onze wensen: geen gepraat tussen de nummers, geen 'traditionele' zaken. Ook hield hij rekening met de zaalinrichting en de ploeg die hiervoor zorgde (licht, geluid, sfeer). Het was een topavond, dankzij de professionele aanpak.Doe zo verder Daddy DJ!

Pieter V. – Werchter
Alleen maar positieve reacties gehoord van de dj!!!

Trouwfeest – 28/06/2014
Luc S. en Inge V. – Koningshooikt
Einde zomer 2013 planden we een half uurtje naar het buurtfeest te gaan in de gietende regen. Dat half uurtje werden vele uren dankzij de super sfeer en de schitterende muziek van Daddy DJ.

Diezelfde avond hebben we Daddy DJ geboekt voor ons huwelijk op 28/6/2014. De muziek tijdens onze huwelijksdag was af van het begin tot het einde. Daddy DJ verstaat de kunst om met zijn muziekkeuzes zijn publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

50ste verjaardag – 16/05/2014
Lieve C. en Alex D. – Berlaar
Goed gedraaid op ons dubbel 50ste verjaardag feest ! Fantastische muziek van terug naar onze roots. Enkel tevreden gasten, alles prima verlopen !

Trouwfeest – 26/03/2014
Sofie en Bert – Laakdal
Een aantal van onze vrienden willen ook wel een groot feest zoals het onze. We hebben hen alvast je mailadres doorgegeven. Bedankt Daddy DJ !

Trouwfeest – 22/02/2014
Dorien G. en Kenneth H. – Kasterlee
Wij wilden een echt dansfeest. Dankzij jou zijn we daar meer dan in geslaagd. De vlotte communicatie op voorhand, zowel met ons alsook de andere betrokkenen, maakten het voor ons mogelijk om op een fijne manier toe te leven naar het grote moment. Dikke ambiance met de muziek die wij graag hoorden, maar ook aangepast aan hoe het feest vorderde! In de toekomst, als er nog eens een feestje is, zullen we zeker en vast beroep doen op jouw diensten.

Oudejaarsavond – 31/12/2013
European & Oriental Wok – Koningshooikt
Zoals elk jaar, ook nu weer ambiance en super dansbare muziek tot ’s morgensvroeg.

Kerstdrink – 21/12/2013
Steven H. – Koningshooikt
Chapeau en proficiat aan de initiatiefnemers en toch nog een een pluim op de hoed van onze DJ. Hij zorgt er toch telkens voor dat de sfeer er goed in zit. Knap gedaan !

Trouwfeest – 15/11/2013
Britt B. en Dave – Hoboken
Wij willen jou bedanken om ons trouwfeest perfect te maken door jouw muziek, jouw mooie commentaren om bijzondere momenten aan te kondigen. Bedankt dat je rekening hebt gehouden met onze voorkeuren, wij waren ongelofelijk tevreden van jou! Wij vonden het ook super dat je heel goed op tijd was en volledig geïnstalleerd alvorens er nog maar één iemand de zaal binnenkwam. Al onze verzoeken werden ook direct gespeeld. Je zag ook wanneer het tijd was om eens iets anders te draaien en we apprecieerden dat enorm. Je bent een supergoede DJ en wij zullen jou aanraden bij al onze vrienden en onze familie als zij ooit een DJ zouden nodig hebben!!! Nogmaals bedankt, zonder jou was ons perfecte trouwfeest niet hetzelfde geweest!!!

50ste verjaardag – 12/10/2013
Martine T. – Koningshooikt
Bedankt voor de geslaagde avond gisteren, ik heb vandaag heel wat positieve reacties ontvangen. Bedankt om er mee een onvergetelijke verjaardag van te maken !

Trouwfeest – september 2013
Katrien S. – Zandvliet
Deze DJ hebben we op kapaza gevonden en was een gok! Maar wat een ongelooflijk goede gok! Daddy Dj neemt zijn werk heel serieus en heeft veel tijd gestoken in de voorbereidingen zodat je op dezelfde golflengte zit wat muziek betreft. Wat een knalfeest tot stand heeft gebracht! Onze gasten waren zeer enthousiast over “de dj van kapaza”.

Straatfeest – 7/9/2013
Koen V. – Koningshooikt
Professionele DJ tot in de puntjes.

Bart M. – Bonheiden
Top DJ !

Trouwfeest – 24/8/2013
Jasmijn C. – Reet
Ambiance voor alle leeftijden van vroeg tot heel laat. Ik ben blij te horen dat je op de huwelijksdag van mijn getuige nog vrij bent want ook ik was heel tevreden van jou.

Familiefeest 80ste verjaardag – 30/06/2013
Martine V. – Leuven
Met de muziek van Daddy DJ werd het 80ste verjaardagsfeest van ons ma een onvergetelijke gebeuren. Alle generaties samen op de dansvloer en we hadden enorm veel plezier. Ik had nog nooit zoveel tachtigers op de dansvloer gezien. Daddy DJ voelt goed aan wat zijn publiek wil of nodig heeft. Er ging trouwens ook een goede voorbereiding aan vooraf waarbij muziekskeuzes vooraf doorgegeven konden worden. De volgende keer dat we feesten doen we het zeker met Daddy DJ.

Tuinfeest – 29/06/2013
Karin W. – Machelen
Ik heb enkel positieve commentaren gehoord over "den DJ". Ben blij dat we voor jou gekozen hebben! Ik hou zeker je adres bij en bij een volgende feest zal ik jou zeker opnieuw contacteren. Heel veel succes nog als DJ en tot een volgende keer!

40ste verjaardag – 13/04/2013
Heidi F. – Keerbergen
Ook nog een woordje van dank aan Daddy DJ. Het was niet eenvoudig om het volk (buiten tante Anita dan :-) ) op de dansvloer te krijgen maar het is hem toch gelukt en ik heb er van genoten.

50ste verjaardag – 06/04/2013
Kristine L. – Zandhoven
Geslaagde party! Veel positieve feedback gekregen, ik raad Daddy DJ zeker aan voor feestjes bij vrienden! Bedankt.

Oudejaarsavond – 31/12/2012
European & Oriental Wok – Koningshooikt
Zoals elk jaar, ook nu weer ambiance en super dansbare muziek tot ’s morgensvroeg.

Trouwfeest – 15/12/2012
Pascal en Cristi – Bavegem - (publiek van doven en gehoorgestoorden)
We zijn zeer tevreden van de muziek, hopelijk heb je ook geleerd hoe het was bij doven muziek te draaien, ;-)mvg van ons en tot ziens.

Trouwfeest – 23/06/2012
Liesbeth en Steve B. – Schelle
Steve en ik willen u nogmaals bedanken voor het mooie draaiwerk op ons huwelijksfeest op 23 juni 2012. Wij hebben ons heel er goed geamuseerd en voor ons was de muziek erg goed.

50ste verjaardag – 30/06/2012
Geert en Birgit D. – Ternat
Om jullie nog te bedanken voor de DJ-prestatie, nodigen we jullie graag uit (op onze kosten) om samen iets te gaan eten in onze omstreken.

Oudejaarsavond – 31/12/2011
European & Oriental Wok – Koningshooikt
Zoals elk jaar, ook nu weer ambiance en super dansbare muziek tot ’s morgensvroeg.

18de verjaardag – 3/12/2011
H. en J.Wuyts – Koningshooikt
Aanpak werd vooraf besproken. Ambiance op de dansvloer. Leuke muzikale omkadering van wat ‘special acts’. Geslaagde avond voor 70-tal genodigden.

Heb je interesse?

Contacteer ons gerust indien je nog bijkomende vragen zou hebben, of graag een offerte wil.
Prijs en datum liggen vast na betaling van een voorschot; je ontvangt het rekeningnummer samen met de offerte.


Contactinfo

Discobar Daddy4DJ voor regio’s:
Lier - Mechelen - Antwerpen - Turnhout
Mail ons
Gsm: 0498 719322


Wij waren reeds operationeel in ondermeer volgende regio's: Aarschot, Aartselaar, Antwerpen, Baal, Berlaar, Brecht, Brasschaat, Deurne, Diest, Duffel, Edegem, Ekeren, Geel, Gent, Heist-op-den-Berg, Hemiksem, Hoboken, Houthalen, Hulshout, Kalmthout, Kasterlee, Keerbergen, Kessel, Koningshooikt, Laakdal, Leuven, Lier, Machelen, Mechelen, Nijlen, Putte, Ravels, Reet, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Sint-Katelijne-Waver, Sint-Niklaas, Schelle, Schoten, Stabroek, Ternat, Tremelo, Turnhout, Vilvoorde, Werchter, Westmeerbeek, Wiekevorst, Wilrijk, Wuustwezel, Zandhoven, Zandvliet, Zaventem, Zoersel...

Daddy4DJ maakt gebruik van cookies. Meer informatie over het gebruik van cookies vindt u in onze privacyverklaring. Door verder te surfen op onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies.